Stranda naturskyddsförening ger bidrag!

…till er förening, ert företag eller för dej som privatperson.
Har du en ide om ett miljöprojekt eller redan gör åtgärder för biologisk mångfald. Kanske ni vill informera eller sprida kunskap om något inom ramen för hållbar utveckling. I så fall vill vi i Stranda naturskyddsförening komma i kontakt med er. Vi är beredda att hjälpa till med bidrag och stöd.
Genom våra egna projekt har vi erfarenhet av att söka ekonomiskt stöd. Både genom den egna organisationen men även genom andra. Vi vill komma i kontakt med människor som göra något för bevarande av natur och miljö.
Stranda är den lokala kretsen i Naturskyddsföreningen som har ca 226 000 medlemmar i Sverige. Vi i Mönsteråskretsen får själva bidrag som vi är beredda att dela med oss av. Genom samarbete kan vi lära oss mycket av varandra.
Kontakta oss genom epost: strandanatur@gmail.com